Lucky Match

Lucky Couple Dietrix en Pim

Lucky Match organiseert met het Koloniekerkje een sprankelende styled wedding shoot; blush, mint and a touch of gold.

Zet twee echte weddinglovers bij elkaar en je krijgt de meest smaakvolle ideeën voor een styled wedding shoot. Jose van het Koloniekerkje en Michelle van Lucky Match ontmoetten elkaar in het pittoreske Wilhelminaoord. Al snel was duidelijk dat ze een gedeelde passie hadden.. bruiloften. Dat ze samen een styled wedding shoot gingen organiseren was geen verrassing. Allebei dol op vintage zal het dan ook geen verrassing zijn dat dit de sfeer is die deze shoot uitstraalt.. alleen wel met stoere en elegante elementen die werden gecombineerd met de kleuren blush, mint & gold..

 

 

 

 

 

De avond voor de shoot vetrok Michelle met de Minty Mint van De Volkswagenbus naar het noorden van het land. Even wennen aan het sturen en het schakelen. Al snel klonken de gouwe ouwe hits uit de jaren ‘80 en ’90 uit de speakers. Michelle zong hard mee met Bon Jovi en Gun’s of Roses. Met deze spetterende bus heb je veel bekijks. Toeteren, even zwaaien, iedereen geniet mee. Wat een belevenis!

 

 

Geniet mee van deze shoot en kom erachter dat vintage lang niet altijd stoffig en duf is..En neem vooral ook een kijkje op de website van Trouwplannen. Ik ben er namelijke erg trots op dat deze geweldige shoot op zo’n sprankelende website is gepubliceerd!

Wie werkten er allemaal met veel liefde mee aan deze styled shoot?
Organisatie: Michelle Los van Lucky Match
Locatie: Koloniekerkje en B&B Hierboven
Fotograaf: Renate Smit
Videograaf: Weddingfilmer
Jurk: Assepoester
Trouwplak: Suits at Sea
Kimono: DRKS
Sieraden: Judigje
Trouwvervoer:De Volkswagenbus
Bloemen: Florabel
Taart en sweets: Cake Queen
Styling: Bladconfetti, Just because by Nan, Lampionwebshop en Decoway
Make-up en haar: Confingo
Stationery: Bonte Raaf
Livepainter: Maaike livepainting
Muziek: Jeremy Brewster