Lucky Match

Lucky Couple Rob & Naomi

Lucky Match organiseert sprankelende styled wedding shoot; klassiek met een touch van nu

Zet een vrolijke bloemist, een stralende ceremoniemeester, een top taartenmaakster en een kanjer van een fotografe bij elkaar en je krijgt de meest smaakvolle ideeën voor een klassieke styled shoot. Klassiek? Ja zeker! De klassieke bruiloft doet er vandaag de dag zeker toe. Helemaal als je hier de juiste touch van nu aan geeft.

Gebloemd, Fayelicious, Birense Fotografie en Lucky Match ontmoetten elkaar afgelopen jaar en hebben de (trouw)handen ineen geslagen. Met als resultaat: deze schitterende styled shoot op Landgoed Vollenhoven in De Bilt.

Voor de styling was de verbintenis tussen klassiek en nu het uitgangspunt. En dat gebeurde door het gebruik van geometrics, bloemen en de kleuren pale dogwood en hazelnut..


Op een koude dag in februari was het een spannende dag voor de modellen Naomi en Rob. In 2013 waren zij al in het huwelijksbootje gestapt en hadden ze een aantal maanden later een spetterend fout feest gegeven. Alleen het passen van een trouwjurk, een professionele fotoshoot en ‘the first look’ ontbraken nog. Lucky Match en het enthousiaste team brachten daar met veel plezier verandering in!

Naomi werd vroeg in de ochtend heerlijk in de make-up en de krullen gezet. De schitterende jurk – het leek alsof deze rechtstreeks uit een klassieke film was gekomen – van Covers Couture hing klaar. Zodra de bruid de jurk had aangetrokken, vertrok ze naar haar bruidegom die al ongeduldig stond te wachten in de theekoepel. En bij het zien van zijn ‘toekomstige’ echtgenote, moest Rob toch wel even een traantje wegpinken. Wat blijft dit toch een prachtig moment.

Aan het einde van de dag was het plaatje compleet! De jurk, de first look, de bruidstaart aansnijden.. Naomi en Rob trouwden deze dag voor de derde keer! Wil je nou het hele verhaal lezen van dit sprankelende koppel? Kijk dan eens op de website van Tekstbureau Doppie. Zo geweldig!

Wie werkten er allemaal met veel liefde mee aan deze styled shoot?

Organisatie: Lucky Match
Locatie: Landgoed Vollenhoven
Fotograaf: Birense Fotografie
Bloemen: Gebloemd
Taarten en Sweets: Fayelicious
Styling: Table 4 You en Vier de Liefde
Make-up en haar: Blush & Rouge
Jurk: Covers Couture
Accessoires: DRKS
Stationery: Bonte Raaf
Livepainter: Maaikes Livepainting

Fotografie: Birense Fotografie

Wil jij meer weten over deze styled shoot?
Voor vragen of samenwerkingen kun je contact opnemen met Lucky Match via mail of telefoon.
Wie is Lucky Match?
Lucky Match laat bruiloften sprankelen. Een bruidspaar wil een bruiloft die 100% bij hun past en waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Michelle Los zorgt als professioneel ceremoniemeester voor de goede organisatie en het inlevingsgevoel om de dag zo te realiseren dat die volledig passend is bij het bruidspaar.