Lucky Match

Ja, wij willen!

Waarom een ceremoniemeester inschakelen? Je zus of vriendin kan het toch ook?
Zowel je zus als je vriendin kent jullie door en door. Zij weten hoe jullie zijn en wat jullie graag willen. Klopt allemaal! Dus vraag je ze als ceremoniemeester.. of toch niet?

Een ceremoniemeester loopt de hele dag met een draaiboek onder zijn of haar arm. Controleert de opstelling bij de ceremonie, ontvangt de gasten en leveranciers, bekijkt de tafelsetting, belt met een tante die de locatie niet kan vinden. Als de ceremonie bijna begint, wordt de taart geleverd. En dat moet je zus of vriendin ook nog regelen. Snel lopen ze mee naar de sweet table, wijzen een plek aan voor het lekkers en sprinten weer terug naar de ceremonie….
Zie je het voor je? Druk, druk, druk, druk, druk. Dit gaat de hele dag zo door; even in het draaiboek kijken, want wat moet er nu ook al weer gebeuren?

Ceremoniemeester // Lucky Match

Samen met je vriendinnen de mooiste handlettering wegwijzers maken of de slinger voor de sweet table. Jullie willen een persoonlijke en unieke bruiloft die echt bij jullie past! Laat Lucky Match de trouwdag dan nog meer sprankelen door als ceremoniemeester op de trouwdag aanwezig te zijn. Als ceremoniemeester vind ik het heerlijk om te rennen en te regelen. Als regeltante doe ik dit met alle plezier. Iedereen geniet en iedereen heeft de tijd voor elkaar. Dat is toch wat we allemaal willen?

Let's meet - Lucky Match
It’s all about details
In een gesprek met een bruidspaar hoor je vaak ‘Daar hebben we nog helemaal niet over nagedacht!’ of ‘Hoe gaan we dat doen?’ Denk bijvoorbeeld aan samen rustig ontbijten of even gezellig kletsen met jullie ouders voordat alle andere gasten arriveren. Maar ook de route controleren op wegwerkzaamheden en de gasten te laten weten als er een omleiding is.

Ik help jullie daar graag bij. Met liefde en plezier. Want ik heb oog en gevoel voor detail. Zo kunnen jullie écht genieten. En daarmee bedoel ik ook vóór de trouwdag. Heerlijk vind ik het om over allerlei details na te denken waar andere mensen niet bij stil staan. Op deze manier komen we op de trouwdag niet voor verrassingen te staan. Samen denken we hier over na en zo geniet iedereen van de trouwdag. Jullie willen toch ook alleen maar leuke zenuwen?

You + Me = Lucky Match

 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jullie wensen zijn. Ik luister graag naar jullie persoonlijke verhaal en dit doen we met taart! Onze gezellige afspraak is dan meteen een feestje!